Integraal OmgevingsAdvies

Integraal OmgevingsAdvies is het ingenieursbureau voor bouwfysica, bouwregelgeving en bouwtechniek.
Wij adviseren en ondersteunen u binnen elk facet van de bouw. Vanaf initiatieffase tot en met gebruik en beheer van het bouwwerk. Door betrouwbare en integrale consultancy creëren wij gebouwen waar mensen zich prettig, comfortabel, veilig en gezond voelen.

Integraal OmgevingsAdvies wil proactief en nauw betrokken meedenken in de verschillende processen. Door kennis te verzamelen en over te dragen en waar nodig als vraagbaak op te treden blijven wij betrokken binnen elk facet van het bouwproces.

Om faalkosten te beperken is het aan te bevelen in een vroeg stadium advies in te winnen. Dit hoeft zeker niet duur te zijn en verdient zich in de loop van het proces terug. Door bij de initiatieffase in gesprek te gaan met een adviseur en/of een quickscan uit te laten voeren worden knelpunten snel ontdekt en gesignaleerd. Bij Integraal OmgevingsAdvies is een kennismakend gesprek geheel vrijblijvend.

Ons dienstenpakket is zeer divers. Wij kunnen u ondersteunen op het gebied van bouwfysica, bouwregelgeving en bouwtechniek. In het linkermenu is aangegeven waaruit onze specialismen onder andere bestaan. Wij nodigen u uit hierdoor te navigeren om een beeld van onze activiteiten te krijgen. Ons portfolio in het hoofdmenu is hiervoor ook aan te bevelen.

Integraal OmgevingsAdvies is handen van Jarnold ter Meer. Jarnold is een zeer ervaren en gedreven adviseur die graag ondersteunt, maar ook initiatieven durft te nemen waar nodig. Integraal meedenken zonder details uit het oog te verliezen zijn kernkwaliteiten van Jarnold. Door analytisch en accuraat optreden wordt er met kwaliteit geadviseerd. Voor een persoonlijk profiel van Jarnold wordt er verwezen naar zijn Linkedin-profiel.
mijn profiel image